duminică, 1 mai 2011

Romanii au talent si peste hotare !

Salutare prieteni si Hristos a inviat !

Revin asa cum am promis cu o postare prin care-mi propun de data asta sa raspandesc un link cu evolutia de exceptie a unui roman la concursul Britain's Got Talent 2011 ...

Fratilor ... numele de familie al lui Neo din Matrix este Gogonea :)
Daca il luau in distributia pentru Matrix nu mai aveau nevoie de acele super efecte speciale
Puteti vedea evolutia lui accesand link-ul de mai jos ...

http://www.youtube.com/watch?v=z62zrqaqVbY

Chiar suntem o natie talentata. S-a vazut si in concursul Romanii au talent de anul acesta si s-a vazut din plin in 2008 cand Costel Busuioc, un simplu muncitor pe un santier din Madrid, a castigat finala din Spania in fata a 4000 de competitori.

Bravo lor !

Astept parerile voastre ...

3 comentarii:

  1. da au romanii talent si in multe tari si-au aratat talentul numai ca la noi in tara nu prea sunt apreciati asa cum ar trebui.Nu stim sa ne apreciem valorile.

    RăspundețiȘtergere
  2. :-) Draga Costi, eu as zice ca suntem un popor de Indivizi talentati. Pusi laolalta functioneaza mult mai puternic `sa moara capra vecinului` decat orice urma infima de solidaritate! Poti sa imi dau un exemplu de solidaritate romaneasca spontana? care sa nu fie de dragul de a da bine?
    Cum am spus de la inceput sunt de acord ca avem indivizi talentati....si ca nu ii apreciem....dar revin la `sa moara capra vecinului` ......Problema noastra este cum ne comportam IMPREUNA, in comunitate, fiecare dintre noi, e problema nostra, nu a altora, nu a STATULUI, nu a LOR. Parerea mea....

    RăspundețiȘtergere
  3. se speculeaza... ca noi romanii chiar avem talent dar il folsim gresit...sau suntem intelesi gresit....cu ceva timp in urma un tanar s-a dus in Japonia .ptr...nu stiu ce ...IN hotel ptr a beneficia de serviciile lor [cum stim] tr. un card.acel roman nu a luat acel card decat camera.si cum ne asteptam la talentul nostru inascut el a spart codul si si-a luat toate drepturile.deci ..ROMANII AU TALENT.Dupa aceasta emisiune chiar cred ca avem talentul in sange.....OARE.

    RăspundețiȘtergere