joi, 12 iunie 2014

Incepe mondialul brazilian

Salutare microbisti si microbiste !
Sunteti pregatiti ca in urmatoarea luna sa mancati, sa beti si sa respirati fotbal ?


In aceasta seara la ora 21 (ora Romaniei) se va da startul celei mai importante competitii fotbalistice de pe fata Pamantului : CUPA MONDIALA din Brazilia editia 2014.
Se vor alinia la start cele mai bune 32 de echipe nationale de pe toate continentele fapt care va conduce cu siguranta la inclestari spectaculoase bucurand ochiul microbistilor de pe mapamond.
Pentru a marca importanta acestei zile chiar si gigantul Google si-a adaptat logo-ul din motorul de cautare cu tema campionatului mondial ce sta sa-nceapa.

Iata tabloul principal cu grupele:



Despre echipele favorite si despre jucatorii favoriti o sa stam de vorba pe la terase cu berea rece pe masa asa cum ii sta bine microbistului. Pana atunci va urez sa aveti o luna frumoasa si sa va bucurati de fotbal.

LET THE GAMES BEGIN !

2 comentarii:

  1. Incep noptile nedormite acompaniate de freamatul bulelor de bere, incep emotiile pentru echipa nationala, extaz-agonie.............. a, STOP !
    Noi jucam doar pe PS3!
    In concluzie: "Hai Olanda "! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate incepem sa ne obisnuim cu absenta nationalei noastre la evenimentele fotbalistice importante ... dar si cand ne-om califica prima data sa vezi bulele alea de bere cum vor insoti gaturile noastre ce vor striga ROMANIA ROMANIA ... OLE OLE OLEEEE

    RăspundețiȘtergere