sâmbătă, 11 octombrie 2014

O tara cu mana la inima

ROMANIA - UNGARIA - Astazi 11 OCT 2014 - ARENA NATIONALA

Din nou preliminarii ... din nou sperante ... din nou suferim de optimismIn urma tragerilor la sorti de la Nisa pentru preliminariile Campionatului European din 2016 Romania a picat in grupa cu GRECIA, UNGARIA, INSULELE FEROE, IRLANDA DE NORD si FINLANDA.
Se observa repede faptul ca facem parte dintr-o grupa cu tari care in mare parte sunt peste nivelul Romaniei la democratie, economie sau PIB pe cap de locuitor, dar in grupa asta avem totusi un punct la care ne putem pozitiona cu mandrie deasupra lor : FOTBALUL.

De data asta am inceput foarte bine invingand in primul meci GRECIA - favorita grupei la ea acasa desi aproape o repriza am jucat cu un om mai putin pe teren. Sperantele si-au facut repede loc in mintile si in sufletele romanilor astfel incat diseara Arena Nationala din Bucuresti va clocoti de entuziasm, de adrenalina, de viata ...

Avand in vedere faptul ca Romania nu s-a mai calificat la un Campionat European din 2008 iar la unul Mondial din 1998 este de la sine inteles ca acest meci va aduce azi in Bucuresti iubitori de fotbal din toata tara. De altfel sunt convins ca daca daca Arena Nationala ar fi fost chiar si de doua ori mai mare tot plina era in seara asta.

Diseara voi fi si eu acolo cu steagul, cu tricoul, cu biletul si cu prietenii.
Diseara vom canta  cu totii imnul cu mana la inima.

HAI ROMANIA ! DOAMNE AJUTA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu