duminică, 11 octombrie 2015

Vara viitoare suntem la EURO

Mi-a fost dor ... tare dor mi-a fost sa vad din nou echipa noastra nationala la un campionat european de fotbal. In seara asta ne-am asigurat locul in elita fotbalistica a continentului.


E important acum sa lasam criticile la o parte si sa felicitam jucatorii pentru o performanta care apare din ce in ce mai rar in fotbalul romanesc.
E adevarat ... jucatorii nostri s-au calificat la europenele din Franta dintr-o grupa usoara, in care de multe ori au jucat modest si ne-au facut sa tremuram de nervi. Dar daca ne uitam la celelalte grupe de calificare o sa constatam cu mirare ca tari foarte importante pe harta fotbalistica a Europei au ramas acasa sa vada campionatul european la televizor. In plus doar ca o simpla constatare Romania a terminat grupa fara sa piarda nicio infruntare.

Am avut emotii pana la ultimul meci in aceasta grupa dar intr-un final acesti fotbalisti au reusit sa califice douazecisidoua de milioane de suporteri romani la o intalnire a celor mai bune 24 de natiuni ale Europei. Ultima prezenta la un campionat european a fost in 2008. De atunci s-au strans multe frustrari si dezamagiri. E timpul acum sa ne bucuram si sa savuram prezenta echipei noastre nationale la o intalnire cu cei mai buni jucatori ai Europei. Asa cum de multe ori i-am criticat pe jucatori, e timpul acum sa-i felicitam si sa ne cautam tricourile tricolore pentru ca vara viitoare vom avea ocazia sa le purtam fie in fata televizoarelor, fie la terasele pline de suporteri fie chiar pe stadioanele Frantei.Tragerea la sorţi a grupelor turneului va avea loc la Paris la data de 11 decembrie 2015 iar
campionatul EURO2016 se va disputa in Franta intre 10 iunie si 10 iulie 2016.

E momentul acum sa aratam francezilor ca romanii adevarati vin in Franta cu alte ganduri decat cele de a fura, de a cersi sau de a da in cap. Chiar mi-as dori ca adversara directa nationala Frantei ... indiferent de rezultatul final.Personal sper sa ne strangem cat mai multi si sa cantam imnul national chiar in tribune. 

Pentru totdeauna HAI ROMANIA !
Doamne-ajuta!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu