miercuri, 5 februarie 2014

Gheorghe Hagi. Anul 49

Astazi Gica Hagi implineste 49 de ani.



El este jucatorul care mie si prietenilor mei iubitori de fotbal ne-a produs cele mai mari emotii si satisfactii in plan sportiv de-a lungul adolescentei nostre.
Datorita lui am avut parte de nopti pe care nu le vom uita niciodata, nopti de campionate mondiale in care dupa cate un succes al nationalei Romaniei plecam sa ne cantam fericirea in centrul Craiovei imbracati in tricolor si insotiti de intreg cartierul.
Astfel de nopti de vis petrecute pe strazi impreuna cu mii si mii de suporteri animati cu totii de gustul victoriei echipei favorite ne-au permis sa experimentam imprejurari pe care actuala generatie de adolescenti nu a avut inca bucuria de a le descoperi.
Multumim asadar Gica Hagi pentru toate aceste momente in care ne-ai facut sa ne ridicam in picioare, sa cantam, sa strigam, sa radem sau sa izbucnim in lacrimi, multumim pentru toate aceste momente in care ne-ai facut sa ne simtim mandri ca suntem romani.

Pentru toate aceste lucruri Gica Hagi este si va ramane probabil cel mai iubit jucator de fotbal pe care l-a dat vreodata Romania.

La multi ani Gica!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu